zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg vindt opvolger Van den Meiracker bij Achilles'29

Spakenburg vindt opvolger Van den Meiracker bij Achilles’29

Spakenburg heeft Thijs Hendriks voor de rest van het seizoen vastgelegd. De aanvaller werd op oudejaarsavond uit de selectie gezet van Achilles’29, de club waarvoor hij een decennium heeft gespeeld. FC Lienden hengelde al naar zijn diensten, maar door de transfer van Danny van den Meiracker naar Lienden is nu Spakenburg in beeld gekomen. De Blauwen huren de 31-jarige voor de rest van het seizoen.

Pikant debuut

Dinsdagavond zijn de laatste details beklonken. Spakenburg hoopt dat deze week de papieren nog kunnen worden verwerkt door de KNVB. In dat geval zou Hendriks voor een pikant debuut staan. Zaterdagmiddag komt namelijk De Treffers op bezoek op De Westmaat, de grote rivaal van Achilles’29 uit Groesbeek. Met onder meer Twan Smits en Daniel van Straaten spelen daar ook een aantal voormalig spelers van Achilles’29.

Niet mee in professionalisering

Smits en Van Straaten besloten te vertrekken bij Achilles, omdat ze niet mee konden in de professionalisering van de club. Met name het overdag trainen brak op. In het najaar gaf Hendriks ook te kennen na dit seizoen te vertrekken, waarop hij pardoes aan de kant werd gezet. Brian Boogers werd eveneens uit de selectie gezet en keerde terug bij UNA. Afgelopen zaterdag was hij gelijk goed voor een goal en twee assists.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD