vrijdag, augustus 19, 2022
HomeClubsHHC HardenbergSpakenburg versterkt zich opnieuw en groeit uit tot titelfavoriet

Spakenburg versterkt zich opnieuw en groeit uit tot titelfavoriet

Spakenburg heeft zich opnieuw versterkt met het oog op komend seizoen en opnieuw wordt de aanwinst overgenomen van HHC Hardenberg. Na Ravelino Junte maakt ook Joël Amakodo de overstap naar de Blauwe zijde van de Westmaat.

De 26-jarige defensieve middenvelder tekent voor één seizoen. Amakodo zocht een andere club omdat hij vanwege studie naar Amsterdam verhuist. ,,Hij is het type speler dat we misten: sterk en snel en altijd bereid om het vuile werk voor een ander op te knappen. Joël is het welbekende cement tussen de stenen”, omschrijft de technische commissie van Spakenburg de meest recente aanwinst. Eerder speelde de controleur voor Jong FC Groningen. ,,Met zijn komst hebben we een zeer sterke selectie, die kwalitatief zeer aan elkaar gewaagd is”, besluit de technische commissie van de Blauwen.

Met het vastleggen van opnieuw een sterkhouder van een concurrent kan Spakenburg inmiddels tot één van de absolute favorieten voor de titel komend seizoen worden gerekend. Net als van HHC komen ook van De Treffers twee dragende krachten over, te weten Lowie van Zundert en Boy van de Beek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS