Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg versterkt zich met De Graafschap-middenvelder Frank Olijve

Spakenburg versterkt zich met De Graafschap-middenvelder Frank Olijve

Spakenburg heeft zich versterkt met Frank Olijve. De 31-jarige middenvelder was sinds 1 juli transfervrij nadat zijn contract bij De Graafschap was afgelopen.

Olijve kwam afgelopen seizoen tot acht optredens voor de Superboeren in de Eerste Divisie. Hij was vaker dan hem lief was reserve onder trainer Mike Snoei. Daarvoor kwam de Amsterdammer uit voor het Amerikaanse Orange County, FC Emmen, PEC Zwolle, FC Groningen en de jeugdopleiding van Ajax.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie