Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg versterkt aanvalslinie met clubloze Dekker

Spakenburg versterkt aanvalslinie met clubloze Dekker

Vince Gino Dekker speelt de rest van het seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Spakenburg. De aanvaller is direct speelgerechtigd voor zijn nieuwe vereniging, dit omdat hij sinds mei 2019 clubloos was na zijn vertrek bij Go Ahead Eagles. Het nieuws ten aanzien van de nieuwste aanwinst werd door Spakenburg wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van de club.

Loopbaan
De 22-jarige Dekker begon met voetballen bij DVS’33. Vervolgens doorliep hij de jeugdopleiding van Ajax. Hij kwam uit voor Jong Ajax en later ook nog voor Jong AZ. In de winterstop van het seizoen 2018/2019 maakte hij de overstap naar Go Ahead Eagles waar hij vier officiële wedstrijden speelde in het eerste elftal.

Groot talent
Op de website van Spakenburg liet de Technische commissie van de club weten zeer content te zijn met de komst van de nieuwste aanwinst. ,,We zijn blij dat we onze aanvalslinie per direct hebben kunnen versterken. Vince is een groot talent en we zijn er van overtuigd dat hij een toegevoegde waarde is binnen onze selectie.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie