woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpakenburg verspeelt ruime voorsprong in de slotfase bij DOVO

Spakenburg verspeelt ruime voorsprong in de slotfase bij DOVO

Spakenburg laat twee dure punten liggen. De nummer twee van de ranglijst in de Derde Divisie zaterdag verspeelde een 0-2 voorsprong tegen DOVO: 2-2. De subtopper uit Veenendaal scoorde twee keer in de slotfase.

Na een half uur spelen kreeg subtopper DOVO de eerste grote kans van de wedstrijd. Roy Bakkenes schoot naast oog in oog met Spakenburg-doelman Leon ter Wielen. Verder gebeurde er niet al te veel in de eerste helft, de ruststand was dan ook 0-0.

Feilloos

Na de pauze bleef DOVO de betere ploeg op het eigen veld in Veenendaal, maar twintig minuten voor tijd sloeg Spakenburg toe. Tom Menting rondde een goede aanval feilloos af: 0-1. Vlak na de treffer kreeg DOVO de kans op de gelijkmaker via Joshua Patrick, maar Ter Wielen bracht knap redding.

Aansluitingstreffer

Spakenburg scoorde daarna de bevrijdende 0-2. Bert Steltenpool kopte de bal binnen na een voorzet van Jasper Waalkens. Patrick scoorde vijf minuten later toch nog de aansluitingstreffer voor DOVO. Niet veel daarna kopte Quincy Arends de gelijkmaker binnen 2-2.

Achtervolging

Spakenburg speelde voor de tweede keer op rij gelijk. Als koploper Jong Almere City wint van ASWH (aftrap om 15.00 uur), dan wordt het verschil vier punten op de ranglijst. DOVO staat na dertien wedstrijden op de zesde plaats.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD