Volg ons
Raily Ignacio Kozakken Boys

Tweede Divisie

Spakenburg verliest van tien man Kozakken Boys

Spakenburg verliest van tien man Kozakken Boys

Voor Spakenburg komt de play-offs en mogelijk zelfs rechtstreekse degradatie nu wel heel dichtbij. Op De Westmaat werd met 1-2 verloren van Kozakken Boys, en dat terwijl de bezoekers uit Werkendam bijna de gehele tweede helft met tien man speelden.

Kozakken laten het liggen

In de openingsfase had Kozakken Boys gelijk kunnen toeslaan. De welbekende korte corner werd weer eens toepast, waarbij Gwaeron stout mocht uithalen. Hij schoot echter naast, waarop Raily Ignacio de bal van dichtbij recht op André Krul schoot. Na een kwartier spelen kwam de voormalig Spakenburg-spits weer voor de goalie, maar opnieuw wist Krul de bal te keren. De derde keer dat de spits gevaarlijk kon worden was het wel raak. Spakenburg verdedigde slecht uit en Ignacio tekende voor 0-1. Vlak voor rust kon de thuisploeg pas voor het eerst gevaarlijk worden. Een volley van Philip Ties werd gekeerd en ook twee corners leverden uiteindelijk geen goal op.

Blessuretijd alsnog de goal

Na de pauze kwam Spakenburg wel opeens terug in de partij. Van Nuland kreeg rood voor de overtreding op Nick Tol en de penalty werd benut door Thijs Hendriks. Na de treffer had Spakenburg het licht gezien en leken ze over de Kozakken heen te gaan. Dat kantelde toch weer en zo leek het op een gelijkspel af te gaan, tot in blessuretijd. Invaller Madjer Lukoki maakte de 1-2, waarop de al gewisselde Ignacio door kreeg voor provoceren.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie