Volg ons
Christian Supusepa Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg verlengt met winterse aanwinst

Spakenburg verlengt met winterse aanwinst

Spakenburg is razendsnel overtuigd van de kwaliteiten van Christian Supusepa. De verdediger kwam in de winterstop naar de Blauwen en is sindsdien een vaste waarde in het hart van de defensie. Spakenburg is dan ook met hem om de tafel gaan zitten waar een contract tot de zomer van 2018 is uitgerold.

Nog geen minuut gemist

Supusepa zat het afgelopen half jaar zonder club en gaf in eerste instantie aan dat hij na dit seizoen het liefst weer aan de slag wilde in het betaalde voetbal. De 27-jarige verdediger heeft nu dus toch besloten om zijn contract op De Westmaat te verlengen. Sinds de winterstop speelde Spakenburg vier wedstrijden en daarin ontbrak hij ong geen minuut.

ADO Den Haag

Vorig seizoen werd Supusepa kampioen in de Jupiler League met Sparta, al was zijn aandeel uiteindelijk beperkt. Het seizoen daarvoor kwam hij uit voor het Bulgaarse CSKA Sofia, dat hem had weggeplukt bij ADO Den Haag. In de Residentie speelde de Noord-Hollander vier seizoenen in de Eredivisie en kwam in die periode tot exact zestig wedstrijden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie