dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg verlengt met drietal en twee stafleden

Spakenburg verlengt met drietal en twee stafleden

Spakenburg is tevreden over haar seizoensstart en dat klinkt door in het beleid van de technische commissie. Die besloot de contracten met aanvoerder Barry Beijer en doelman Leon ter Wielen met twee seizoenen te verlengen, terwijl Mike Vreekamp voor één jaar bijtekende.

Hoofdtrainer worden
Ook assistent-coaches Chris de Graaf en Dick Kooiman tekenden voor respectievelijk twee en één seizoen bij. ,,Ik wil de komende jaren gebruiken om door te groeien als trainer. Het belangrijkste is voor mij om ervaring op te doen, zodat ik op termijn mijn ambitie waar kan maken om hier ooit hoofdtrainer te worden”, reageert De Graaf op de clubsite.

Promotie
Barry Beijer: ,,We vormen een hechte en leuke groep en dat is mede de basis voor succes. Daarnaast beseft iedereen dat we op sportief vlak nog verder kunnen groeien. Van dat proces wil ik deel blijven uitmaken, met hopelijk aan het eind van het seizoen de promotie naar de Tweede Divisie als eerste succes. Dat doel leeft bij iedereen in de spelersgroep.”

Meer sterkhouders volgen
Dat doel wordt ook onomwonden uitgesproken door Martijn Koelewijn, lid van de technische commissie: ,,Met deze contractverlengingen behouden we een solide basis van ons eerste elftal. We zijn blij dat zij het bij SV Spakenburg naar hun zin hebben en samen met ons verder willen. We verwachten spoedig dat nog een aantal sterkhouders zullen volgen met contractverlenging. Deze selectie heeft namelijk veel potentie, ook voor de Tweede Divisie, het doel waar we met z’n allen naartoe werken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD