maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsSpakenburgSpakenburg-trio vindt nieuwe club

Spakenburg-trio vindt nieuwe club

Drie spelers die Spakenburg deze zomer verlaten hebben een nieuwe club gevonden. Everton Pires Tavares zet zijn loopbaan voort bij eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Robin Zwartjens speelt volgend seizoen voor eersteklasser Den Hoorn en Thomas van den Houten gaat op lager niveau spelen bij Kloetinge. Dat meldt RTV Utrecht.

Pires Tavares kwam in de winterstop van het seizoen 2019/2020 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor maakte hij naam en faam bij Kozakken Boys. Robin Zwartjens speelde eerder voor Jong FC Utrecht en Thomas van den Houten was eerder actief voor GOES, Hoek, Telstar en AFC.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD