dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieUPDATE | Spakenburg-trainer Meijers over situatie Vince Gino Dekker: 'Heb vertrouwen in...

UPDATE | Spakenburg-trainer Meijers over situatie Vince Gino Dekker: ‘Heb vertrouwen in hem opgezegd’

Een voortijdig afscheid van Vince Gino Dekker bij Spakenburg lijkt dichtbij nu trainer Eric Meijers het vertrouwen in de aanvaller heeft opgezegd en de vleugelspits is teruggezet naar het tweede elftal.

Dat meldt RTV Utrecht. Meijers verwacht niet dit seizoen nog een beroep te doen op Dekker: ,,Op dit moment denk ik dat niet. Er is geen vertrouwen.” Een soortgelijke situatie speelde eerder rond Argjend Selimi. Die was boos dat hem geen speeltijd tegen Ajax was gegund en werd eveneens teruggezet. Het leidde tot een vertrek naar Eemdijk.

Dinsdagavond vond een gesprek plaats tussen Meijers, een afvaardiging van de TC en Dekker: ,,We hebben bij elkaar gezeten. Ik heb het vertrouwen in hem opgezegd. Dat betekent dat hij vanaf nu onderdeel uitmaakt van het B-elftal. Het was een rustig en prima gesprek. Het is nu tussen Vince Gino en de TC”, aldus de Spakenburg-coach tegenover de regionale omroep.

Dekker was eerder actief bij Jong Ajax, Jong AZ en Go Ahead Eagles.

UPDATE: Spakenburg meldt op haar website dat Dekker voor 4 weken is teruggezet naar de B-selectie. ,,Dekker heeft tijdens het gesprek met TC en trainer aangegeven dat hij de straf accepteert en dat hij er alles aan gaat doen om binnenkort weer aan te sluiten bij de A-selectie. Hij benadrukt dat hij het fantastisch naar zijn zin heeft bij Spakenburg en heel graag wil terugkeren in de selectie”, voegt de club eraan toe in het statement.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD