zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSpakenburg test Go Ahead-spelmaker Istvan Bakx

Spakenburg test Go Ahead-spelmaker Istvan Bakx

Spakenburg verlegt in haar zoektocht naar een extra middenvelder het vizier van Gianluca Nijholt naar Istvan Bakx. De voormalig speler van onder meer Hoek en TOP Oss traint vanaf maandag mee met de selectie van coach John de Wolf, meldt De Stentor.

Bakx is clubloos nadat zijn contract bij Go Ahead Eagles niet werd verlengd. ,,We gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen”, zegt de 33-jarige middenvelder tegen de krant. ,,Het is niet intentieloos, we laten de tijd daarin zijn werk doen”, besluit Bakx mysterieus. De spelmaker, afgelopen seizoen één van de sterkhouders bij Go Ahead, trainde de afgelopen weken mee bij FC Den Bosch, maar door de onzekerheid en perikelen met betrekking tot een overname en financiën, kreeg die proefperiode geen vervolg in de vorm van een contract.

Spakenburg zoekt een extra middenvelder door de zware knieblessure bij aanwinst Roy Terschegget. Lang richtte het daarbij het vizier op Gianluca Nijholt, clubloos nadat zijn contract bij NAC Breda deze zomer afliep, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD