maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg tankt vertrouwen met zege op Jong FC Volendam (+Samenvatting)

Spakenburg tankt vertrouwen met zege op Jong FC Volendam (+Samenvatting)

Spakenburg heeft een broodnodige zege geboekt tegen de beloften van FC Volendam. De Blauwen zagen na twee gelijke spelen koploper Jong Almere City uitlopen en de eerste periodetitel binnenhalen en waren zodoende gebrand op een zege.

Bij Jong Volendam zat coach Berry Smit voor het laatst op de bank. Hij verlaat de club voor een baan in de bouwsector. Spakenburg werd in het zadel geholpen door en vroege rode kaart aan Volendam-zijde. Al binnen het half uur werd Ulusoy van het veld gestuurd na een opstootje. Ondanks diverse goede kansen wist Spakenburg voor rust nog geen afstand te nemen van ‘het Andere Oranje’.

Na de pauze lukte dat wel. Een schot van Kees Tol gaf Bert Steltenpool de mogelijkheid om uit de rebound de 1-0 te scoren. Jasper Waalkens was even daarna dichtbij de tweede Blauwe treffer, maar hij trof eveneens de paal. Een kwartier voor tijd leek het duel te worden beslist toen Spakenburg een strafschop kreeg. Kees Tol zag zijn inzet echter gekeerd worden. In blessuretijd scoorde Tol alsnog, waarbij Steltenpool de aangever was.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD