Volg ons

Derde Divisie

Spakenburg strikt FC Lienden-doelman Menno Heus en ziet Jordy Deckers vertrekken

Spakenburg strikt FC Lienden-doelman Menno Heus en ziet Jordy Deckers vertrekken

Menno Heus zal zich in de zomer van 2020 melden bij Spakenburg. De doelman, die momenteel zijn wedstrijden speelt voor FC Lienden, plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. Jordy Deckers is daarentegen bezig aan zijn laatste maanden bij de club uit de Tweede Divisie. Het voornoemde nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van Spakenburg.

Ervaring in Eerste Divisie
De 23-jarige Heus kwam elf jaar uit in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Hij speelde onder andere met het beloftenteam zeventien wedstrijden in de Eerste Divisie. Vervolgens droeg hij een half jaar het keepersshirt van FC Den Bosch voordat hij overstapte naar FC Lienden. Jordy Deckers (30) gaat op zoek naar een nieuwe club. Hij stond in het verleden onder andere onder contract bij AZ, Telstar, Ajax, Excelsior, VVV-Venlo, FC Oss en RKC Waalwijk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie