Volg ons
cendrino-misidjan-de-treffers

De Treffers

Spakenburg strikt De Treffers-back Cendrino Misidjan

Spakenburg strikt De Treffers-back Cendrino Misidjan

Cendrino Misidjan verruilt De Treffers voor Spakenburg. De 29-jarige linksback begon het seizoen bij FC Dordrecht, maar nadat zijn contract werd ontbonden keerde hij terug bij De Treffers.

Meerwaarde
Misidjan speelde eerder voor RKC Waalwijk, Telstar, Almere City FC, CSKA Sofia en VVV Venlo. ,,Met Misidjan versterken we onze laatste linie. Hij kan zowel als centrale verdediger en als linkervleugel verdediger uit de voeten. De 1,91m lange verdediger is fysiek ijzersterk en is een absolute meerwaarde voor ons team en goed voor de balans in de selectie. Zo kunnen we de Tweede Divisie met nog meer vertrouwen in”, stelt Martijn Koelewijn namens de TC op de clubsite.

Populaire route
Misidjan is bovendien de vierde speler van De Treffers die na de zomer in Spakenburg voetbalt. Ook Cedric Badjeck en Nick de Bondt verkassen naar de Blauwen, terwijl Eef van Riel zijn geluk beproeft bij IJsselmeervogels.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over De Treffers