dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersSpakenburg strikt De Treffers-back Cendrino Misidjan

Spakenburg strikt De Treffers-back Cendrino Misidjan

Cendrino Misidjan verruilt De Treffers voor Spakenburg. De 29-jarige linksback begon het seizoen bij FC Dordrecht, maar nadat zijn contract werd ontbonden keerde hij terug bij De Treffers.

Meerwaarde
Misidjan speelde eerder voor RKC Waalwijk, Telstar, Almere City FC, CSKA Sofia en VVV Venlo. ,,Met Misidjan versterken we onze laatste linie. Hij kan zowel als centrale verdediger en als linkervleugel verdediger uit de voeten. De 1,91m lange verdediger is fysiek ijzersterk en is een absolute meerwaarde voor ons team en goed voor de balans in de selectie. Zo kunnen we de Tweede Divisie met nog meer vertrouwen in”, stelt Martijn Koelewijn namens de TC op de clubsite.

Populaire route
Misidjan is bovendien de vierde speler van De Treffers die na de zomer in Spakenburg voetbalt. Ook Cedric Badjeck en Nick de Bondt verkassen naar de Blauwen, terwijl Eef van Riel zijn geluk beproeft bij IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD