Volg ons
Hans van de Haar Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg staat voor must-win: “Dat geeft niet”

Spakenburg staat voor must-win: “Dat geeft niet”

Voor de zevende wedstrijd op rij wist Spakenburg niet te winnen. Bij Jong AZ werd zelfs kansloos met 5-0 verloren. Trainer Hans van de Haar was ondanks het zware verlies nog redelijk positief, hij legde de focus namelijk op de kracht van de huidige koploper uit Alkmaar.

Overklast door de kampioen

“We zijn overklast door de kampioen, Jong AZ is van uitzonderlijk niveau in de Tweede Divisie. In de eerste tien minuten werden we echt overklast, waarin ze ook twee keer scoren. Daarna vond ik ons niet minder dan AZ”, beschouwde Van de Haar na bij RTV Utrecht.

Rest kon niet mee op dit niveau

“De reeks tot AZ is niet goed geweest, dit is alleen een uitzonderlijke wedstrijd. Ook als we alle wedstrijden tot nu toe hadden gewonnen, hadden we niet op gekund tegen AZ. En een aantal spelers vond ik goed spelen, namelijk Draganovic, Lanting, Dua, Blijham en Ties. Zij wisten zich staande te houden, de rest kon nog niet mee op dit niveau.” De thuiswedstrijd van Spakenburg tegen TEC is inmiddels een must-win gewonnen. “Dat lijkt me duidelijk, maar dat geeft niet. Wij zijn Spakenburg en wij moeten iedere wedstrijd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie