zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg rolt Twente op, Barendrecht klopt Sparta

Spakenburg rolt Twente op, Barendrecht klopt Sparta

Spakenburg heeft een overtuigende overwinning op Jong FC Twente geboekt. Het werd op De Westmaat 5-0 voor de ploeg van trainer Hans van de Haar. Ook Barendrecht versloeg een beloftenploeg. Zij wonnen op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam met 1-3.

Spakenburg – Jong FC Twente 5-0

Spakenburg kent een wisselvallige start in de Tweede Divisie. De Blauwen begonnen met een doelpuntrijke overwinning o Barendrecht (3-5), maar speelden daarna met 1-1 gelijk tegen HHC Hardenberg en verloren van De Treffers. Tegen Jong FC Twente was Spakenburg heer en meester. Binnen twintig minuten had Danny van den Meiracker voor een comfortabele 2-0-voorsprong gezorgd. De aanvoerder kreeg ook daarna voldoende kansen om er ook 3-0 en 4-0 van te maken. Op dat moment had hij het vizier echter even niet op scherp. In de tweede helft bracht Tim Sanders met een kopbal de 3-0-tussenstand alsnog op het scorebord. Daarna was het toch weer de beurt aan Van den Meiracker. De aanvaller was het eindstation van een vlotlopende aanval en bracht zijn club op 4-0. Vlak voor tijd pikte ook Kees Pier Tol zijn doelpuntje mee, hij bracht de eindstand op 5-0.

Jong Sparta Rotterdam – Barendrecht 1-3

Op Het Kasteel in Rotterdam versloeg Barendrecht Jong Sparta Rotterdam met 1-3. Hoewel de openingsfase voor de gastheren was, kwam Barendrecht na 23 minuten spelen op voorsprong. De bezoekers kregen een strafschop en Tim Eekmans benutte dit buitenkansje gretig. De voorsprong bracht Barendrecht beter in de wedstrijd en de 0-2 volgde ook vrij vlot. Ramy Salem was de doelpuntenmaker. Sparta kwam na de rust het beste uit de kleedkamers. Binnen twee minuten wisten zij de aansluitingstreffer te produceren. Stijn Spierings tekende voor de 1-2. Het antwoord van Barendrecht liet echter niet lang op zich wachten, want drie minuten na de 1-2 was de marge alweer twee doelpunten. De 1-3 werd gemaakt door Bas Mourits. De goal van Mourits betekende ook de beslissing in de wedstrijd, waardoor Barendrecht weer een stap naar boven zet op de ranglijst.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD