Volg ons
Olivier Pilon Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg pakt punt; Kozakken Boys klopt Sparta

Spakenburg pakt punt; Kozakken Boys klopt Sparta

Spakenburg heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan Jong Vitesse. Van een beloftenteam was alleen amper sprake, gezien het bijna gênante elftal waar de Arnhemse ploeg mee voor de dag kwam. Kozakken Boys wist in de slotfase het duel bij Jong Sparta te winnen.

Spakenburg – Jong Vitesse 2-2

Bij Spakenburg begonnen de nieuwelingen Krul (onder de lat) en Maynard (defensief) gelijk in de basis, waar bij Vitesse een bijna lachwekkend ‘Jong’ elftal was geformeerd met basisplaatsen voor Alexander Büttner, Kevin Diks en Chelsea-huurlingen Matthew Miazga en Mukhtar Ali. Het spel golfde in de eerste helft heen en weer, waarna Vitesse in de tweede helft snel op voorsprong kwam. Büttner wist met een schot in de verre hoek voor 0-1 te tekenen, maar slechts minuten later zorgde Oliver Pilon voor de gelijkmaker. De Blauwen kregen na een uur spelen een penalty en opnieuw was het Pilon met de goal. Twee minuten voor tijd kwamen de bezoekers toch nog terug in de partij via Cali Daniel.

Jong Sparta – Kozakken Boys 1-2

Op een – zoals het gehele seizoen al – leeg Kasteel wist de thuisploeg al snel te scoren. Met een gericht schot maakte Deroy Duarte 1-0. Kozakken Boys nam daarna het initiatief over en kreeg kans op kans. Het duurde uiteindelijk tot vijf minuten voor de rust dat de gelijkmaker volgde. Raily Ignacio – die door het vertrek van Berry Powel in de basis begon – wist uit een voorzet van Gwaeron Stout te scoren. Het leek daarbij te blijven, tot de Kozakken vier minuten voor tijd alsnog scoorden. Everton Pires Tavares wist de bal via de paal en de Sparta-goalie in het doel te werken.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie