woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg ontkent bod op Van den Meiracker

Spakenburg ontkent bod op Van den Meiracker

Spakenburg ontkent dat het Danny van den Meiracker een aanbieding heeft gedaan om terug te keren aan de Blauwe zijde van de Westmaat. Volgens Martijn Koelewijn van de technische commissie is er wel met de spits gesproken, maar daarna besloten geen aanbieding te doen, zegt hij tegenover RTV Utrecht.

Gigantische bedragen beuren

,,Wij hebben wel met Danny gesproken”, erkent Koelewijn. ,,Hij liet toen weten dat hij ook onderhandelde met De Dijk en IJsselmeervogels. Daar kon hij gigantische bedragen beuren.” Het bestuurslid technische zaken noemt die bedragen volgens de regionale omroep ‘buiten proportioneel’. ,,Het was duidelijk dat niet iedereen binnen de club achter een mogelijke terugkeer stond. Wij hebben even nagedacht en besloten geen bod uit te brengen.”

Misbruik
Koelewijn stelt dan ook dat Van den Meiracker ten onrechte doet voorkomen dat IJsselmeervogels en Spakenburg tegen elkaar opboden in de strijd om zijn handtekening: ,,Daar is nooit sprake van geweest. Daar heeft hij handig misbruik van gemaakt in de onderhandelingen met de Rooien vermoed ik. Dat moet hij uiteindelijk zelf weten, maar hij noemt ons nadrukkelijk in de pers.”

Toch niet zo blauw
De technisch beleidsbepaler sneert tenslotte naar het vermeende ‘blauwe hart’ van de aanvaller uit Baarn, die in het verleden veelvuldig zijn liefde voor Spakenburg liet optekenen en blijken: ,,Uiteindelijk was hij dus lang niet zo blauw als hij in zijn uitspraken in het verleden deed optekenen. Eerlijk gezegd maakt zijn keuze voor IJsselmeervogels voor ons duidelijk dat wij er goed aan hebben gedaan van Danny af te zien, al staat buiten kijf dat het een goede spits is.”

Nick de Bondt
Opvallend is dat eerder IJsselmeervogels expliciet ontkende een bod te hebben gedaan op Nick de Bondt, die eerder tekende bij Spakenburg. Ook de Rooien stelden wel met de aanvaller te hebben gesproken, maar geen bod te hebben uitgebracht. Volgens IJsselmeervogels kon, ondanks het gevoerde gesprek, absoluut niet gesteld worden dat de club geïnteresseerd was geweest in De Bondt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD