Volg ons

ASWH

Spakenburg onderuit in Volendam, DOVO in slotfase langs tiental ASWH

Spakenburg onderuit in Volendam, DOVO in slotfase langs tiental ASWH

Spakenburg heeft zaterdagmiddag belangrijke punten laten liggen in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg verloor de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam (2-0). DOVO pakte in de blessuretijd alsnog drie punten tegen ASWH dat lange tijd met een man minder moest spelen. 

Jong Volendam – Spakenburg 
Na een kwartier spelen was het Jordi Hilterman die het beloftenteam van Volendam op voorsprong wist te zetten (1-0). Spakenburg moest op zoek naar de gelijkmaker en kreeg in de 66ste minuut het deksel op de neus. Kaj Tejan zorgde voor de tweede treffer in het voordeel van de thuisploeg (2-0).  In de 87ste minuut moest Volendam verder met één man minder na een rode kaart voor Rafik el Hamdi wegens natrappen, maar daar wist de koploper niet meer van te profiteren.

DOVO – ASWH 
Uit een vrije trap kwam ASWH na vijf minuten spelen op voorsprong in Veenendaal. Stanley Husen krulde de bal fraai binnen vanuit een vrije trap (0-1). DOVO kwam na 39 minute spelen op gelijke hoogte door Joshua Patrick, hij wist de toegekende strafschop te verzilveren (1-1).  Een minuut na de gelijkmaker moest ASWH verder met een man minder. Jerry Tieleman kreeg de rode kaart nadat hij de doorgebroken Patrick vloerde. In de tweede helft kwam ASWH op voorsprong door Peter Verhoeven, met een afstandsschot van ongeveer zestig meter passeerde hij de doelman van DOVO (1-2). De ploeg uit Veenendaal wist zich door Patrick weer te herstellen en kwam in de 59ste minuut op 2-2. In de blessuretijd bezorgde Amerzgiou de thuisploeg alsnog de zege (3-2).

Advertentie
Advertentie

Meer over ASWH