vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg: 'Nog geen witte rook bij overgang Robin Eindhoven naar Telstar'

Spakenburg: ‘Nog geen witte rook bij overgang Robin Eindhoven naar Telstar’

De overgang van Robin Eindhoven is nog niet in kannen en kruiken. Spakenburg heeft dit, bij monde van technische man Hugo Bol, laten weten aan RTV Utrecht. Telstar meldde vorige week de komst van de aanvaller, die direct aan zou sluiten bij de selectie van de Witte Leeuwen, maar bleek iets te voorbarig met die mededeling. De Blauwen verlangen echter een afkoopsom voor Eindhoven, die een contract tot 2022 heeft op De Westmaat.

,,Als er niets verandert, blijft Robin gewoon bij Spakenburg,” laat Bol aan de regionale omroep weten. Het TC-lid laat weten dat een verschil van interpretatie van het contract door de begeleiding van Eindhoven aanleiding was voor deze situatie, maar laat de spits niet gaan zonder financiële compensatie vanuit Velsen. ,,Dat is jammer voor hem persoonlijk, maar het is dan niet anders,” zegt Bol. Eindhoven gaf vandaag in de Gooi en Eemlander aan een clausule in zijn contract te hebben om de overstap naar het betaald voetbal te kunnen maken. Op welke voorwaarden dat is, is niet bekend.

Ook Telstar is op de hoogte gebracht van de situatie. Trainer Andries Jonker heeft het verzoek gekregen om Eindhoven niet te laten meetrainen met zijn ploeg, zolang er geen volledig akkoord is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD