Volg ons
Hans Kraay junior

Tweede Divisie

Spakenburg neemt ook aanvoerder FC Lienden over

Spakenburg neemt ook aanvoerder FC Lienden over

Opnieuw maakt er een speler van FC Lienden de overstap naar Spakenburg. Dit keer gaat het om aanvoerder Mike Vreekamp. Tegelijkertijd hebben de Blauwen ook de contractverlenging van Ralph Dua bekend gemaakt. De vleugelverdediger kwam afgelopen zomer van De Ebbenhorst naar De Westmaat.

Blij met deze stap

“Ik ben onwijs blij met deze stap. Spakenburg is een ontzettend grote club. Qua faciliteiten lijkt het net een profclub”, laat de middenvelder weten aan De Gelderlander. “Ik voetbalde vroeger in Amersfoort en na mijn eigen wedstrijd ging ik dan met mijn vader vaak bij Spakenburg kijken. Op de één of andere manier had ik meer met die club dan met IJsselmeervogels. Dat ik nu voor de blauwen op De Westmaat mag voetballen, vind ik dan ook heel tof.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie