Volg ons
Danny van den Meiracker Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg moet Van den Meiracker vijf duels missen

Spakenburg moet Van den Meiracker vijf duels missen

Danny van den Meiracker heeft voor zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Kozakken Boys een schikkingsvoorstel van vijf duels schorsing gekregen. De aanvoerder van Spakenburg kreeg in de absolute slotfase van de met 4-3-verloren wedstrijd een rode kaart, na een aanvaring met scheidsrechter Lorenzo Cairo.

Schikkingsvoorstel

Het gaat om een schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB. Spakenburg en Van den Meiracker kunnen nog in beroep tegen de strafeis van vijf wedstrijden schorsing. Zij hebben hier drie dagen de tijd voor. Indien club en speler besluiten akkoord te gaan met het voorstel, dan is voor de aanvaller de winterstop begonnen. Dit kalenderjaar staan er namelijk nog drie duels op het programma. Op 28 januari 2017 zou Van den Meiracker dan zijn rentree weer kunnen maken, tegen FC Lienden. Hij mist dan de duels met Jong Sparta Rotterdam, Katwijk, Barendrecht, HHC Hardenberg en De Treffers.

Handsbal

De gemoederen liepen zaterdagmiddag hoog op tijdens de slotfase van Kozakken BoysSpakenburg. De Blauwen hadden zich net teruggeknokt van een 3-1-achterstand. Van den Meiracker tekende in de 91ste minuut voor de 3-3 en daarmee leek een punt gered. Een paar minuten later vloog de 4-3 er echter alsnog in. Spakenburg kreeg nog één vrije trap en deze werd door Van den Meiracker snoeihard richting doel geschoten. Onderweg werd de bal gekraakt en Spakenburg claimde ook strafschop. Scheidsrechter Cairo liet echter doorspelen, waarna Van den Meiracker verhaal ging halen. Hierop trok de arbiter de rode kaart.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie