dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg moet doelman Arends voorlopig missen

Spakenburg moet doelman Arends voorlopig missen

Spakenburg zag zaterdag tegen De Treffers al vroeg in de wedstrijd doelman Richard Arends uitvallen. De sluitpost stapte naar eigen zeggen op een been van een speler en liep daarbij een enkelblessure op.

Vermoedelijk een spierscheuring

Direct werd de doelman naar het ziekenhuis vervoerd, maar daar kon men door de zwelling en het vocht in het gewicht geen exacte diagnose stellen. “Het enige was ik weet ik dat het niet gebroken is, maar ik vermoed wel een spierscheuring”, stelde Arends na terugkeer op de Westmaat. “Pas over vijf dagen mag ik terugkomen in het ziekenhuis, omdat dan pas de zwelling als het goed is weg is.”

Dramatisch seizoen

Coach Arnold Klein verwacht de doelman minimaal enkele weken te moeten missen, mogelijk langer. Arends werd vervangen door Theo Timmermans, die echter geen gelukkige invalbeurt kende en meerdere persoonlijke fouten maakte. Het is de tweede keer dat Arends dit seizoen de kans kreeg bij Spakenburg. De eerste keer liep het ook al dramatisch af. Toen pakte hij namelijk na een minuut al rood tegen Excelsior Maassluis

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD