dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg-middenvelder Terschegget heeft nieuwe club gevonden

Spakenburg-middenvelder Terschegget heeft nieuwe club gevonden

Spakenburg-middenvelder Roy Terschegget weet waar hij volgend seizoen speelt. De 34-jarige middenvelder verlaat de Blauwen om aan de slag te gaan bij De Merino’s. Terschegget kondigde eerder al aan na dit seizoen te stoppen op topamateurniveau.

,,Roy Terschegget, opgegroeid in de jeugd van GVVV, heeft zijn jawoord gegeven voor het nieuwe seizoen. Zijn vader en broer Jeffrey zijn ook verbonden geweest aan De Merino’s, dit maakte de stap voor Roy naar ons eenvoudiger. Tevens heeft hij de ambitie om trainer te worden en daar de benodigde papieren voor te gaan halen”, is te lezen op de clubsite van De Merino’s.

Terschegget speelde jarenlang in de jeugd van GVVV, waarna hij werd opgepikt door sc Heerenveen. In de periode 2007 – 2010 kwam hij drie seizoenen uit voor De Graafschap. Hij vervolgde zijn loopbaan door terug te keren naar GVVV, waar hij negen seizoenen speelde. Drie seizoenen terug vertrok hij naar Spakenburg, maar die periode werd vooral gekenmerkt door blessures en corona.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD