donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpakenburg-middenvelder Lanting kiest voor Sneek

Spakenburg-middenvelder Lanting kiest voor Sneek

Michael Lanting maakt komende zomer de overstap naar ONS Sneek. De controlerende middenvelder moet na vier seizoenen vertrekken bij Spakenburg en gaat nu aan de slag in Friesland. Daarmee gaat hij bij de vijfde club in de top van het amateurvoetbal aan de slag.

Vier jaar De Westmaat

Lanting brak door bij Hollandia en stapte in 2011 over naar AFC. Een jaar later volgde de overgang naar Achilles’29, alleen in Groesbeek zat hij voornamelijk op de bank. Opnieuw volgde een wisseling van club, om wel vier jaar bij Spakenburg te blijven. In die periode speelde hij tot dusver 105 wedstrijden en scoorde vier keer.

Twee jaar getekend

Bij ONS Sneek gaat Lanting in de Derde Divisie Zaterdag aan de slag. De Friezen hebben dankzij een reeks van negen duels ongeslagen – afgelopen weekend door IJsselmeervogels onderbroken – een marge van acht punten op de promotie-degradatieplaatsen. Bij ONS Sneek heeft de middenvelder voor twee jaar getekend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD