Volg ons
Michael Lanting Spakenburg Wilshon Lima Barendrecht

Derde Divisie Zaterdag

Spakenburg-middenvelder Lanting kiest voor Sneek

Spakenburg-middenvelder Lanting kiest voor Sneek

Michael Lanting maakt komende zomer de overstap naar ONS Sneek. De controlerende middenvelder moet na vier seizoenen vertrekken bij Spakenburg en gaat nu aan de slag in Friesland. Daarmee gaat hij bij de vijfde club in de top van het amateurvoetbal aan de slag.

Vier jaar De Westmaat

Lanting brak door bij Hollandia en stapte in 2011 over naar AFC. Een jaar later volgde de overgang naar Achilles’29, alleen in Groesbeek zat hij voornamelijk op de bank. Opnieuw volgde een wisseling van club, om wel vier jaar bij Spakenburg te blijven. In die periode speelde hij tot dusver 105 wedstrijden en scoorde vier keer.

Twee jaar getekend

Bij ONS Sneek gaat Lanting in de Derde Divisie Zaterdag aan de slag. De Friezen hebben dankzij een reeks van negen duels ongeslagen – afgelopen weekend door IJsselmeervogels onderbroken – een marge van acht punten op de promotie-degradatieplaatsen. Bij ONS Sneek heeft de middenvelder voor twee jaar getekend.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag