Volg ons

ACV

Spakenburg loopt opnieuw averij op en is nog geen kampioen

Spakenburg loopt opnieuw averij op en is nog geen kampioen

Het was een kwestie veel veel mitsen en maren, maar Spakenburg had vandaag kampioen kunnen worden. Dan moest het om te beginnen zelf winnen en daar liep het al spaak. Het uitduel tegen degradatiekandidaat ACV werd zonder doelpunten afgesloten. Het chagrijn overheerste daarom bij Spakenburg, dat niettemin nog een ruime marge op de achtervolgers heeft.

Beide ploegen hadden weinig aan het punt. ACV had de drie punten nodig om Spijkenisse en Capelle weer in het vizier te krijgen en Spakenburg om de marge van acht punten vast te houden en vooral ook om wat positiviteit te tanken. Ondanks de nauwelijks nog te missen titel heerst er namelijk weinig tevredenheid op de Westmaat.

De wedstrijd van vanmiddag zorgde wat dat betreft niet voor verandering. Kansen waren er wel, maar voor beide teams. Spakenburg had wel een overwicht, maar moest ook af en toe oppassen voor de Drenten. De beste kans was misschien wel voor ACV, maar Guus de Vries miste kort voor rust het doel op een haar.

Met Kees Tol (foto) in de ploeg probeerde Spakenburg na rust het overwicht te verzilveren. Tol had al direct een goed schot in huis, maar ook nu lukte het de bezoekers niet om al te veel te doen met het overwicht. Het bleef daarom bij 0-0, omdat Justin Mulder de beste kans namens ACV kort voor tijd ook miste.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV