Volg ons
Wimilio Vink Robby Holder TEC Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg lokt TEC-spelmaker Wimilio Vink naar de Westmaat

Spakenburg lokt TEC-spelmaker Wimilio Vink naar de Westmaat

Wimilio Vink verruilt komende zomer TEC voor Spakenburg. De 26-jarige aanvallende middenvelder tekent voor één seizoen op de Westmaat. Volgens de Blauwen waren veel clubs in de markt voor de spelmaker.

Vink doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en debuteerde ook in de hoofdmacht van de Arnhemmers. Hij vervolgde zijn carrière bij MVV Maastricht en FC Eindhoven. Hij besloot daarna zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven en vertrok naar TEC, waar zijn vader Gery Vink een belangrijke technisch adviseur is. Ook vader Vink vertrekt echter komende zomer op sportpark de Lok.

,,Wimilio is een makkelijk scorende nummer ‘10’ die tevens oog heeft voor de diepte en daardoor ook onze spitsen uitstekend kan bedienen. Dankzij zijn spel, doelpunten en assists stond hij hoog op de lijstjes van veel clubs en we zijn dan ook blij dat hij voor SV Spakenburg heeft gekozen”, schrijft de technische commissie van de Blauwen op de clubsite. Vink speelde vier seizoenen voor TEC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie