Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg lokt Roy Terschegget weg bij GVVV

Spakenburg lokt Roy Terschegget weg bij GVVV

Roy Terschegget maakt komende zomer de overstap van GVVV naar Spakenburg. De begenadigde middenvelder tekent voor twee seizoenen op de Westmaat.

Recent kondigde Terschegget al aan dat zijn huidige negende seizoen in dienst van de Veenendaalers zijn laatste zou gaan worden. De 31-jarige spelmaker sprak graag nog één keer een nieuw avontuur aan te willen gaan en heeft dat gevonden in Spakenburg.

Mogelijk wordt de middenvelder daarbij herenigd met coach John de Wolf, met wie hij ook al eens bij GVVV werkte. De Wolf heeft vooralsnog een contract tot het einde van dit seizoen, maar het is niet ondenkbaar dat de coach die Spakenburg naar de Tweede Divisie loodste een langer verblijf krijgt aangeboden.

Terschegget, liefkozend ook wel de ‘Pirlo van het amateurvoetbal’ genoemd, speelde in het verleden in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en speelde daarna nog drie seizoenen voor De Graafschap. ,,Natuurlijk zijn we erg blij dat Roy volgend seizoen voor ons speelt! Hij is een rasvoetballer en een pure liefhebber. Hij wil altijd de bal hebben en brengt extra creativiteit op ons middenveld. Roy is al jaren een speler van de buitencategorie op het hoogste amateurniveau”, reageert Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken, op de clubsite.

,,Hij is heel erg gemotiveerd en wil nog enkele jaren om de prijzen spelen. Nou, dat past naadloos in de ambitie van onze club! Roy komt uit de regio en zijn komst is voor ons een belangrijke stap in het verder optimaliseren van de selectie”, besluit Koelewijn tevreden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie