Volg ons

De Treffers

Spakenburg lokt Boy van de Beek weg bij De Treffers

Spakenburg lokt Boy van de Beek weg bij De Treffers

Spakenburg heeft zich voor komend seizoen versterkt met Boy van der Beek. De 27-jarige spelmaker komt over van De Treffers, waar hij één van de sterkhouders is.

Van de Beek speelt sinds de winterstop van 2018 op sportpark Zuid, nadat hij het in elkaar stortende Achilles ’29 verliet. Op de Heikant had Van de Beek geroken aan het profvoetbal, gloorde ook een stap hogerop, maar Achilles ’29 eiste in de zomer van 2017 een transfersom van naar verluidt 125 duizend euro voor de middenvelder, waardoor de belangstelling van Helmond Sport en Almere City FC afketste.

Van de Beek tekent voor één seizoen bij de Blauwen. Hij is de eerste aanwinst voor volgend seizoen bij Spakenburg, dat al wel verlengde met diverse spelers alsmede trainer Eric Meijers, die jarenlang met Van de Beek werkte bij Achilles ’29.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Treffers