Volg ons
Theo Timmermans Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg legt vierde goalie vast door blessures

Spakenburg legt vierde goalie vast door blessures

Spakenburg heeft Theo Timmermans voor het komende seizoen gecontracteerd. De 26-jarige doelman speelde dinsdagavond mee in de oefenwedstrijd tegen Hercules. Tegen de Utrechtse club hield de sluitpost de nul en wist de technische staf te overtuigen. Daardoor werd zijn proefperiode al direct omgezet in een verbintenis. Hij is opgetrommeld door blessureleed bij de ploeg van Hans van de Haar.

Blessures onder de lat

Met Richard Arends, de van Go Ahead Eagles overgekomen Maurits Schmitz en Martin van Barneveld heeft Spakenburg eigenlijk al voldoende keepers. Sinds de wedstrijd tegen FC Lienden staat Arends echter geblesseerd aan de kant. Hij is enige tijd uitgeschakeld door wondroos. Afgelopen zaterdag ging het ook is voor Van Barneveld. Hij kwam tegen Achilles’29 in botsing en daarbij is zijn jukbeen op liefst drie plaatsen gebroken. Ook liep hij een hersenschudding op. Een operatie volgt volgende week. “Ik baal verschrikkelijk. Ik voelde me goed in de voorbereiding en wilde zo graag aan de trainers en supporters laten zien wat ik kan. En dan dit”, baalt de keeper op de clubsite. Van Barneveld zal minimaal zes weken moeten toekijken. Zo was Schmitz de enige fitte keeper in de selectie van Spakenburg en werd Timmermans op proef genomen.

Harkemase Boys

De keeper is geen onbekende in de top van het amateurvoetbal. Na in de jeugd voor FC Groningen te hebben gespeeld kwam hij uit voor ONS Sneek en Harkemase Boys. Hij speelde drie duels in de Topklasse Zaterdag, om vervolgens daarna bij Sneek Wit Zwart aan de slag. Met deze club wist hij te promoveren naar de Topklasse Zondag. Door zijn goede spel verdiende hij een contract bij SC Veendam en speelde 23 duels tot de club failliet ging. FC Volendam plukte hem op, waar hij in het eerste seizoen ook 32 wedstrijden speelde. In 2014/2015 waren dat er nog slechts drie en besloot hij een aanbod van de oranjehemden af te slaan. Zodoende zat hij afgelopen seizoen zonder club.

Volg ons ook op Facebook!

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie