Volg ons
VVSB Spakenburg Giovalli Serbony Tom Oostinjen

Tweede Divisie

Spakenburg legt verdediger Oostinjen langer vast

Spakenburg legt verdediger Oostinjen langer vast

Tom Oostinjen staat ook de komende seizoenen onder contract bij Spakenburg. De middenvelder verlengde zijn contract bij De Blauwen met twee jaar. Dat meldt de nummer tien van de Tweede Divisie op de officiële clubsite.

Vaste kracht op De Westmaat

Tom Oostinjen is bij Spakenburg bezig aan zijn tweede seizoen. In het eerste jaar was hij onder trainer Jochem Twisker al een vaste waarde in het elftal. Ook dit seizoen is hij zeker van een basisplaats, onder trainer Hans van de Haar. Hij kwam tot dusver in alle wedstrijden van Spakenburg in de Tweede Divisie in actie en wist al twee keer het net te vinden. Als vaste waarde deed Spakenburg Oostinjen een aanbieding om het contract dat dit seizoen afliep te verlengen. Hier is Oostinjen mee akkoord gegaan en zette uiteindelijk een krabbel onder een nieuwe, tweejarige verbintenis.

Poging in het betaalde voetbal

Oostinjen waagde in 2013 een poging om profvoetballer te worden. Hij stapte over van GVVV naar Go Ahead Eagles, dat in dat seizoen uitkwam in de Eredivisie. Oostinjen mocht weliswaar vijfmaal plaatsnemen op de bank, maar tot een officiële wedstrijd kwam het nooit. Na één seizoen keerde hij terug naar Veenendaal, waar hij na één jaar weer vertrok om voor Spakenburg te gaan voetballen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie