donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg legt spits Robin Eindhoven vast na avontuur op Cyprus

Spakenburg legt spits Robin Eindhoven vast na avontuur op Cyprus

Spakenburg heeft de selectie per direct versterkt met Robin Eindhoven. De aanvaller komt over van het Cypriotische Aris Limassol en tekent bij de nummer veertien van de tweede divisie een contract tot het einde van het seizoen.

Eindhoven was pas sinds afgelopen zomer actief op het eiland. Daarvoor speelde de centrumspits drie seizoenen voor Koninklijke HFC. Voor de Haarlemmers scoorde de 20-jarige Eindhoven vorig seizoen acht keer waarnaast hij ook zeven assists verzorgde.

,,We zijn al langer op zoek naar een centrumspits en zijn blij dat Robin zijn ambities wil waarmaken bij SV Spakenburg. Robin heeft de afgelopen seizoenen bij Koninklijke HFC laten zien dat hij het niveau van de tweede divisie aankan en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten bij SV Spakenburg verder kan ontwikkelen”, zo stelt de technische commissie van de Blauwen op de clubwebsite.

Eindhoven is na Vince Gino Dekker de tweede tussentijdse aanwinst voor Spakenburg. Of Eindhoven aanstaande zaterdag al bij de selectie zit voor het duel met TEC, is niet duidelijk.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD