Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg laat Marlon Versteeg en Nathaniel Will vertrekken

Spakenburg laat Marlon Versteeg en Nathaniel Will vertrekken

Spakenburg neemt na dit seizoen afscheid van Nathaniel Will en Marlon Versteeg. Robin Eindhoven blijft wel langer bij de Blauwen.

Versteeg wordt dit seizoen gehuurd van De Graafschap, nadat hij vorig seizoen, eveneens op huurbasis, één van de uitblinkers was bij FC Lienden. ,,De technische commissie heeft namelijk besloten om de huurovereenkomst (Marlon wordt dit seizoen gehuurd van De Graafschap) niet te verlengen. De 22-jarige aanvaller heeft 19 optredens op het veld achter de rug voor SV Spakenburg, waarin hij 7 keer wist te scoren. Daaronder enkele pareltjes, waaronder de goal tijdens de laatste derby”, schrijft Spakenburg op haar website.

Ook Will vertrekt. Hij kwam in de winterstop van het seizoen 2017/2018 over van het Finse RoPS. De 31-jarige rechterverdediger c.q. verdedigende middenvelder kwam eerder uit voor De Graafschap, NEC en Jong Ajax. Het is nog niet bekend waar het tweetal volgend seizoen voetbalt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie