zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlClubsASWHSpakenburg knokt zich terug na achterstand, Capelle doet goede zaken in Friesland

Spakenburg knokt zich terug na achterstand, Capelle doet goede zaken in Friesland

DVS’33 leek zaterdagmiddag op weg naar een mooie stunt in en tegen Spakenburg. De ploeg van trainer/coach John de Wolf wist de kleine achterstand in het laatste half uur van de wedstrijd echter weg te poetsen (2-1). Capelle was te sterk voor ONS Sneek en ASWH moet na de thuisnederlaag tegen Jong FC Groningen afstand nemen van de koppositie in de Derde Divisie.

Spakenburg – DVS’33 2-1
De uitspelende formatie uit Ermelo kwam uitstekend uit de startblokken in en tegen Spakenburg. Na drie minuten spelen stond de 0-1 op het scorebord door een fraaie treffer van Gökan Yasar, die de bal op de rand van het zestienmetergebied in de kruising wist te krullen.  Na de pauze kon het thuispubliek dan toch juichen. Philip Ties (foto) was in de 64ste minuut trefzeker voor Spakenburg, oog in oog met de doelverdediger van DVS’33 faalde hij niet. Negen minuten later werd een fout in de verdediging van de ploeg uit Ermelo genadeloos afgestraft door Jasper Waalkens, hij prikte vervolgens de bal in de verre kruising (2-1).

ONS Sneek – Capelle 0-2
Capelle leek in de twaalfde minuut op voorsprong te komen door een treffer van Tim Vincken. De door hem benutte strafschop werd echter tot woede van de gasten door de dienstdoende arbiter afgekeurd. Twee minuten later kon de uitspelende vereniging alsnog juichen door een treffer van Olaf van der Sande (0-1). Na 22 minuten spelen moest de ploeg uit Sneek verder met één man minder. Klaas de Vries moest het speelveld verlaten nadat hij voor de tweede keer de gele kaart kreeg. In de tachtigste minuut werd het duel beslist door Angelmo (0-2) die een counter doeltreffend af wist te ronden.

ASWH – Jong FC Groningen 0-1
De lijstaanvoerder van de Derde Divisie kreeg het beloften team van FC Groningen op bezoek dat eerder twee keer gelijk wist te spelen tegen respectievelijk DOVO en Spijkenisse. De thuisploeg moest in de 82ste minuut een treffer incasseren en kwam deze klap niet meer te boven (0-1).

Jong Almere City – Scheveningen 3-1
Het talententeam uit Almere wist de voorgaande wedstrijd met grote cijfers te winnen van Odin’59 (1-4) en liet zaterdag wederom zien dat het een elftal heeft dat het net van de tegenstander eenvoudig weet te vinden. In eigen huis was de ploeg te sterk van Scheveningen (3-1). Van der Water (2x) en Efmorfidis waren trefzeker voor de thuisspelende formatie. Peters bracht zijn naam op het wedstrijdformulier door een doelpunt te maken voor Scheveningen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD