Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Derde Divisie

Spakenburg kaapt De Wolf weg als trainer bij GVVV

Spakenburg kaapt De Wolf weg als trainer bij GVVV

Een bizarre trainerstransfer, want John de Wolf maakt de overstap van GVVV naar Spakenburg. De oefenmeester had een doorlopend contract bij de club uit Veenendaal, waarmee hij in de Tweede Divisie actief was. Toch kiest hij nu voor de overstap naar het naar de Derde Divisie gedegradeerde Spakenburg. Hij heeft op De Westmaat voor twee jaar getekend.

Karakter

Spakenburg moest na het desastreus verlopen seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Joop Gall trad op als interim-trainer, maar wist Spakenburg niet te behouden voor de Tweede Divisie. Daarmee was een langer verblijf voor de oefenmeester uitgesloten. In de zoektocht naar een opvolger is Spakenburg uitgekomen bij De Wolf. “De Wolf is een trainer met enorm veel ervaring en past met zijn karakter uitstekend bij onze club” aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie op de website van de Blauwen.

Twee jaar

De Wolf heeft een contract voor twee seizoenen bij Spakenburg getekend. Daarmee komt dus ook direct een einde aan zijn periode bij GVVV. In Veenendaal gaf hij sinds 2015 leiding aan de formatie. Dat ging lang goed, maar afgelopen seizoen maakte GVVV in de tweede seizoenshelft een vrije val op de ranglijst na een reeks slechte resultaten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie