zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg huurt Luuk Admiraal van Excelsior

Spakenburg huurt Luuk Admiraal van Excelsior

Spakenburg heeft net voor het verstrijken van de transferdeadline Luuk Admiraal vastgelegd. Hij was vorig seizoen de revelatie in de Tweede Divisie bij ASWH. Het toen 19-jarige talent scoorde aan de lopende band en werd vastgelegd door Excelsior. Daar kwam hij niet uit de verf.

In de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen, in het nu al legendarische promotie- degradatieduel tegen ADO Den Haag (4-4),  viel Admiraal in en was hij later medeverantwoordelijk voor de promotie naar de Eredivisie door één van de noodzakelijk geworden strafschoppen te benutten.

boekhoud-achterstand

Met de komst van Admiraal anticipeert Spakenburg op wat er mogelijk met de van Sparta Nijkerk overgekomen aanvaller Maurice de Ruiter gaat gebeuren. De linkspoot heeft naar aanleiding van de verwikkelingen op een bedrijventoernooi in Ermelo een zaak aangespannen tegen de KNVB. Over twee weken volgt er een uitspraak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD