woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg hevelt twee talenten over naar de hoofdmacht

Spakenburg hevelt twee talenten over naar de hoofdmacht

De talenten Jan van Diermen en Hero van Lopik worden per direct toegevoegd aan de A-selectie van Spakenburg. Voor de twee jongelingen komt die beslissing voort uit een proefperiode, waarin zij lieten zien het niveau aan te kunnen. 

Van Diermen is een aanvallend ingestelde middenvelder, die in september pas zeventien jaar wordt. Van Lopik is al zeventien en stond in eerste instantie te boek als verdedigende middenvelder. De afgelopen periode speelde hij echter ook als centrale verdediger, waar hij volgens de site van Spakenburg ‘verrassend goed tot zijn recht komt’.

De twee jongelingen deden mee in de oefenwedstrijden tegen RKAV en DOVO. Tegen laatstgenoemde was Van Lopik zelfs trefzeker, waardoor Spakenburg met 3-1 won. ,,Het was niet de mooiste, maar ze tellen”, lacht de middenvelder voor de camera van Spakenburg TV. ,,We mochten een week meetrainen en voor mijn gevoel ging het lekker. Dat is nu beloond.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD