Volg ons
Joop Gall Spakenbrug (1)

Tweede Divisie

Spakenburg had vizier gericht op Maaskant

Spakenburg had vizier gericht op Maaskant

Robert Maaskant werd afgelopen week gepresenteerd als de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles, maar ook een Tweede Divisionist bleek geïnteresseerd in zijn diensten. De oud-oefenmeester van onder meer FC Groningen en NAC Breda werd binnengehaald als de opvolger van Hans de Koning.

Spakenburg wilde Maaskant

Niet alleen Go Ahead Eagles was op zoek naar een nieuwe trainer, ook Tweede Divisie-club Spakenburg speurde rond en richtte zijn vizier uiteindelijk op Maaskant. Dat verklapte FC Lienden-trainer Hans Kraay jr. bij De Tafel van Kees van FOX Sports. “Ja, dat klopt. Dat mag nu gezegd worden”, gaf Maaskant te kennen. Op dat moment had Spakenburg echter al geen kans meer.

“Ik kreeg een telefoontje en had toen eigenlijk al bedacht dat ik het heel leuk vond om te werken bij Go Ahead Eagles.” Spakenburg heeft inmiddels wel een nieuwe trainer te pakken in de persoon van Joop Gall.

Het gesprek met Robert Maaskant

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie