dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg haalt verdediger weg bij FC Lienden

Spakenburg haalt verdediger weg bij FC Lienden

Spakenburg heeft weer een aanwinst binnen. Nadat de club zich al versterkt had met Thijs Hendriks en afscheid had genomen van Danny van den Meiracker, zal Guido van Rijn de club vanaf volgend seizoen komt versterken. Hij verlaat FC Lienden aan het eind van het lopende seizoen om bij Spakenburg aan de slag te kunnen gaan.

Spakenburg haalt Van Rijn

Spakenburg is erin geslaagd om Van Rijn te verleiden tot een overstap naar het vissersdorp. Dat betekent dat er na vier seizoenen een eind komt aan het verblijf van de linksback bij Lienden. Met die club behaalde de verdediger grote successen met twee titels in de Topklasse Zondag en een landstitel, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na 95 wedstrijden in het shirt van Lienden en twee goals op de teller houdt hij het daar voor gezien.

Onderling duel

Dat het nieuws met betrekking tot de overgang van Van Rijn juist nu bekend wordt gemaakt, is enigszins gevoelig te noemen. Spakenburg en FC Lienden treffen elkaar tenslotte komend weekend in het kader van de Tweede Divisie. Zeer recent maakte Van den Meiracker, die bij Spakenburg uit de selectie was gezet, juist de overstap naar FC Lienden. Van Rijn bewandelt de omgekeerde weg. Afgelopen zomer kwamen trainer Hans van de Haar en verdediger Ralph Dua ook al van de Betuwe richting De Westmaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD