donderdag, september 23, 2021
HomeClubsSpakenburgSpakenburg haalt Robin Eindhoven terug van Telstar

Spakenburg haalt Robin Eindhoven terug van Telstar

Robin Eindhoven is per direct weer speler van Spakenburg. De 22-jarige aanvaller komt over van Telstar, waar hij weinig aan spelen toekwam.

Eindhoven vertrok vorig seizoen bij Spakenburg om zijn geluk te beproeven bij de Witte Leeuwen. Hij kwam er tot 12 optredens in de Eerste Divisie.

,,Nadat de competitie vorig jaar door corona stil viel beproefde hij zijn geluk bij Telstar. Bij de Witte Leeuwen vond hij dat geluk niet. Spakenburg onderhield al die tijd nauw contact en twijfelde geen moment toen de kans zich voordeed om hem weer in het Blauw te heisen”, schrijven de Blauwen opgetogen op de clubsite. Eindhoven vormde in het verleden een succesvol en scorend duo met Floris van der Linden. Gezien het feit dat de Blauwen uit de eerste twee duels dit seizoen pas één punt pakten, zal de teruggekeerde aanvaller met open armen worden ontvangen.

Eerder kwam Eindhoven uit voor het Cypriotische Aris Limassol, Koninklijke HFC en de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD