zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg haalt per direct vijfde keeper in huis

Spakenburg haalt per direct vijfde keeper in huis

Spakenburg is de onrust onder de lat blijkbaar zat en heeft daarom besloten om nog een extra doelman aan de selectie toe te voegen. André Krul zal het seizoen af gaan maken op De Westmaat. De wereldreiziger speelde als laatste voor Iwakai FC in Japan. Vorig seizoen kwam hij nog uit voor SC Cambuur.

Tombola onder de lat

Richard Arends en Martin van Barneveld vormen het keepersbestand bij Spakenburg, waarop Maurits Schmitz over kwam van Go Ahead Eagles. Mede door een blessure heeft Schmitz het gehele seizoen geen kans gekregen. Doordat ook de andere keepers in de voorbereiding geblesseerd raakten werd Theo Timmermans aangetrokken. Hij was lange tijd de eerste keus van Hans van de Haar.

Wereldreiziger

Na een aantal ketsers kreeg Arends de kans, alleen hij moest telkens snel naar de kans. Tegen Excelsior Maassluis kreeg Arends na een minuut rood en vorige week raakte de goalie na negen minuten geblesseerd tegen De Treffers. Daarop heeft Spakenburg nu opnieuw een nieuwe keeper aangetrokken, waardoor er vijf sluitposten onder contract staan. Krul speelde lang in de Jupiler League, maar besloot daarop de wereld te gaan verkennen. Zo speelde hij Champions League met de kampioen van Malta en stond ook onder de lat in Colombia en Puerto Rico. Spakenburg verwacht dat Krul vanaf volgende week speelgerechtigd is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD