Volg ons
Barry Beijer Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg haalt ook verdediger bij Achilles’29

Spakenburg haalt ook verdediger bij Achilles’29

Spakenburg is ditmaal de selectie van achteruit aan het opbouwen. De vijfde versterking is namelijk opnieuw een defensieve. Het gaat om Barry Beijer, die overkomt van Achilles’29. Eerder kwam hij ook uit voor de Treffers.

Vaste waarde

De 27-jarige centrale verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen in de Jupiler League voor Achilles’29. Met 24 en 37 wedstrijden was hij een vaste waarde, wat daarvoor ook al het geval was bij De Treffers. Vier seizoenen speelde de verdediger op Zuid en kwam in de Topklasse Zondag tot 105 wedstrijden. Bij Spakenburg heeft hij nu voor één seizoen getekend.

Drie keer FC Lienden

Bij de Blauwen is hij de vijfde aanwinst voor het komende seizoen. Keeper Daan Huiskamp komt over van DVS’33 en daarnaast komen er al drie spelers over van FC Lienden: Tom van der Neut, Guido van Rijn en Mike Vreekamp. Daarmee is de focus voorlopig dus volledig gericht op

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie