dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg haalt ook Van Zundert weg bij De Treffers

Spakenburg haalt ook Van Zundert weg bij De Treffers

Spakenburg heeft de selectie voor komend seizoen weten te versterken met Lowie van Zundert. De centrumspits verruilt in de zomer van 2021 zijn huidige vereniging De Treffers voor de Blauwen. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van SV Spakenburg.

De 22-jarige aanvaller is de tweede speler die in het nieuwe seizoen het shirt van De Treffers in zal wisselen voor die van Spakenburg. Eerder wist de club Boy van Beek te verleiden tot een overstap. ,,Mooi is ook dat de twee spelers een klik hebben, gezien het feit dat Lowie regelmatig uit een voorzet van Boy heeft gescoord. Het zijn twee uitstekende spelers, waarbij de doelgerichtheid van Lowie een sterk wapen is”, schrijft de technische commissie op de clubsite.

Van Zundert speelde in het verleden zijn wedstrijden voor VV Ravenstein, RKSV Margriet en maakte vanaf 2009 deel uit van de jeugdopleiding van NEC/FC Oss. Daarna speelde hij op huurbasis voor RKC Waalwijk en kwam hij vervolgens terecht bij De Treffers.

Van Zundert was ook vorig jaar al in beeld bij Spakenburg, maar koos er toen voor in Groesbeek actief te blijven. ,,Zoals gezegd was Lowie vorig jaar al in beeld bij ons, omdat we gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten. Een speler met een uitstekende drive en scoringsdrift. En een speler die graag volgend seizoen om de prijzen wil meestrijden met SV Spakenburg, zo heeft hij aangegeven”, besluit de technische commissie op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD