Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Spakenburg haalt middenvelder van Almere City

Spakenburg haalt middenvelder van Almere City

Spakenburg heeft Jasper Waalkens overgenomen van Almere City. De 28-jarige aanvallende middenvelder speelde afgelopen seizoen ondanks zijn leeftijd voornamelijk in Jong Almere City, daar was hij goed voor zestien doelpunten. In de Jupiler League mocht hij slechts negen keer invallen.

Doorbraak bij PSV bleef uit

Dat was heel anders dan de jaren daarvoor. Als jeugdspeler van PSV leek hij een grote toekomst tegemoet te gaan, maar de doorbraak bleef uit. Daarop ging hij naar Willem II en Helmond Sport, om bij FC Eindhoven wel aan spelen toe te komen. Na drie seizoenen volgde een jaar Fortuna Sittard en maakte hij het kampioensjaar van NEC mee. Wat was in tegenstelling tot bij Eindhoven en Fortuna wel voornamelijk als invaller.

Behendige voetballer

Waalkens deed dan ook een stap terug naar Almere City en kwam in 2015-2016 nog tot veertien wedstrijden, waarvan elf keer als basisspeler. In het afgelopen seizoen moest de aanvallende middenvelder het dus doen met een rol in het beloftenteam. “We zijn erg blij met de komst van Jasper. Hij is een zeer behendige voetballer die als aanvallende middenvelder het verschil kan maken. Zeker met zijn ervaring in de Jupiler League en zijn opleiding bij PSV is hij kwalitatief van toegevoegde waarde binnen de selectie”, aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag