dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpakenburg haalt jeugdspeler terug van FC Utrecht

Spakenburg haalt jeugdspeler terug van FC Utrecht

Spakenburg heeft opnieuw een speler aangetrokken, ditmaal Jasper Beekhuis. Hij komt na zes jaar terug van FC Utrecht, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Een contract zat er voor middenvelder niet in, waardoor hij nu terugkeert naar de blauwe zijde van De Westmaat.

Zes jaar Utrecht

De afgelopen zes seizoenen maakte Beekhuis deel uit van de jeugdopleiding van FC Utrecht, daarvoor speelde hij voor Spakenburg. “Destijds was het al een groot talent en we zijn erg blij dat hij nu terug is bij Spakenburg zijn opgedane ervaring en talent verder mag ontwikkelen”, aldus Martijn Koelewijn van de technische commissie. Het afgelopen seizoen kwam hij uit in de Onder-19, de stap naar de senioren blijft in de Domstad dus uit.

Volop spelers, geen trainer

Bij Spakenburg zal hij samen gaan spelen met zijn neef Youri Koelewijn, die de afgelopen periode onder Joop Gall doorbrak in het eerste elftal. Hij heeft net zoals Beekhuis een contract getekend voor één seizoen. De afgelopen periode presenteert Spakenburg veel nieuwe spelers, maar een trainer voor het komende seizoen is er nog altijd niet. Gall gaf deze week wel te kennen ook ondanks de degradatie te willen blijven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD