Volg ons
Tribune Spakenburg

Derde Divisie Zaterdag

Spakenburg haalt jeugdspeler terug van FC Utrecht

Spakenburg haalt jeugdspeler terug van FC Utrecht

Spakenburg heeft opnieuw een speler aangetrokken, ditmaal Jasper Beekhuis. Hij komt na zes jaar terug van FC Utrecht, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Een contract zat er voor middenvelder niet in, waardoor hij nu terugkeert naar de blauwe zijde van De Westmaat.

Zes jaar Utrecht

De afgelopen zes seizoenen maakte Beekhuis deel uit van de jeugdopleiding van FC Utrecht, daarvoor speelde hij voor Spakenburg. “Destijds was het al een groot talent en we zijn erg blij dat hij nu terug is bij Spakenburg zijn opgedane ervaring en talent verder mag ontwikkelen”, aldus Martijn Koelewijn van de technische commissie. Het afgelopen seizoen kwam hij uit in de Onder-19, de stap naar de senioren blijft in de Domstad dus uit.

Volop spelers, geen trainer

Bij Spakenburg zal hij samen gaan spelen met zijn neef Youri Koelewijn, die de afgelopen periode onder Joop Gall doorbrak in het eerste elftal. Hij heeft net zoals Beekhuis een contract getekend voor één seizoen. De afgelopen periode presenteert Spakenburg veel nieuwe spelers, maar een trainer voor het komende seizoen is er nog altijd niet. Gall gaf deze week wel te kennen ook ondanks de degradatie te willen blijven.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag