Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg haalt ervaren verdediger Werkman op bij HHC Hardenberg

Spakenburg haalt ervaren verdediger Werkman op bij HHC Hardenberg

Koos Werkman draagt komend seizoen het shirt van Spakenburg. De centrale verdediger komt over van HHC Hardenberg en ondertekende een contract voor één seizoen bij zijn nieuwe vereniging die het nieuws zaterdag bekend maakte via de officiële website.

Ervaring en kwaliteit
Martijn Koelewijn sprak namens de technische commissie van Spakenburg lovende woorden over de nieuwste aanwinst op de genoemde website.  ,,Koos is een ijzersterke tweebenige centrale verdediger met de nodige ervaring in de Tweede Divisie. We zijn erg content met het feit dat we hem hebben kunnen aantrekken. Koos beschikt over de nodige ervaring en kwaliteit. Daarnaast heeft hij een fijne een persoonlijkheid. Kenmerken die we graag terugzien in een speler van SV Spakenburg.”

Verhuizing
Werkman (28) is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van HHC Hardenberg. Eerder kwam hij uit voor onder andere ACV, Harkemase Boys en maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van FC Groningen. In november 2018 gaf de verdediger al aan te vertrekken bij HHC aangezien hij zou gaan verhuizen naar Amsterdam.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie