Volg ons
Tom van der Neut FC Lienden

Tweede Divisie

Spakenburg haalt alweer een speler van FC Lienden

Spakenburg haalt alweer een speler van FC Lienden

Spakenburg heeft opnieuw een speler vastgelegd die momenteel uitkomt voor FC Lienden. De 31-jarige Tom van der Neut zal komende zomer de stap maken naar de blauwe kant van De Westmaat. Hij volgt het spoor van Guido van Rijn en Mike Vreekamp.

Lienden volop bij Spakenburg

Dit tweetal maakte eerder dit seizoen al bekend naar Spakenburg te verkassen, tot irritatie van de clubleiding bij Lienden omdat er nog meer spelers waaronder keeper Jan Schimmel waren benaderd. Spakenburg weet de weg naar De Abdijhof namelijk goed te vinden en haalde een jaar geleden Ralph Dua en Robby Holder al binnen, net zoals de inmiddels al ontslagen trainer Hans van de Haar. Van de Haar wilde Van der Neut toen overigens ook al graag meenemen.

Miste geen minuut in Tweede Divisie

De 31-jarige  speelde vier seizoenen voor FC Lienden en kwam toen over van het Tielse Theole. In zijn eerste seizoen kwam hij slechts tot zes wedstrijden, daarna is hij een onbetwiste basisspeler. Sterker nog, dit seizoen miste hij in de Tweede Divisie nog geen enkele minuut. Scoren deed hij één keer, uitgerekend tegen Spakenburg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie