Volg ons
Spakenburg elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Spakenburg haalt alsnog verdediger uit Engeland

Spakenburg haalt alsnog verdediger uit Engeland

Spakenburg heeft de selectie toch nog weten uit te breiden met een extra verdediger. De Blauwen waren door een flinke blessuregolf op zoek naar versterking, maar leek niet te slagen in de missie. Nu heeft Spakenburg toch bekend gemaakt dat vlak voor het sluiten van de markt Kelvin Maynard te hebben gecontracteerd.

Kwartier voor tijd

Op 31 januari sloot de transfermarkt en een kwartier voor het verstrijken daarvan heeft Spakenburg nog weten toe te slaan. De club laat weten dat Maynard net op tijd is ingeschreven, waardoor hij tot het einde van het seizoen kan uitkomen voor de Blauwen. Of hij zaterdag al kan spelen is echter wel twijfelachtig, want de centrale verdediger moet nog worden vrijgegeven door de Engelse bond.

Flinke rondreis

De 29-jarige Maynard speelde lange tijd voor FC Volendam, om vanaf 2010 een flinke rondreis te maken. Hij speelde in Portugal, Hongarije, en België, om tussendoor één seizoen basisspeler te zijn bij FC Emmen in de Jupiler League. Vorig seizoen streek hij neer bij Burton Albion, waar toen Jimmy Floyd Hasselbaink trainer was. Toen kwam hij nog tot tien wedstrijden, dit seizoen zat hij niet één keer bij de selectie. Zijn contract werd in december dan ook ontbonden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie