dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg haalt alsnog verdediger uit Engeland

Spakenburg haalt alsnog verdediger uit Engeland

Spakenburg heeft de selectie toch nog weten uit te breiden met een extra verdediger. De Blauwen waren door een flinke blessuregolf op zoek naar versterking, maar leek niet te slagen in de missie. Nu heeft Spakenburg toch bekend gemaakt dat vlak voor het sluiten van de markt Kelvin Maynard te hebben gecontracteerd.

Kwartier voor tijd

Op 31 januari sloot de transfermarkt en een kwartier voor het verstrijken daarvan heeft Spakenburg nog weten toe te slaan. De club laat weten dat Maynard net op tijd is ingeschreven, waardoor hij tot het einde van het seizoen kan uitkomen voor de Blauwen. Of hij zaterdag al kan spelen is echter wel twijfelachtig, want de centrale verdediger moet nog worden vrijgegeven door de Engelse bond.

Flinke rondreis

De 29-jarige Maynard speelde lange tijd voor FC Volendam, om vanaf 2010 een flinke rondreis te maken. Hij speelde in Portugal, Hongarije, en België, om tussendoor één seizoen basisspeler te zijn bij FC Emmen in de Jupiler League. Vorig seizoen streek hij neer bij Burton Albion, waar toen Jimmy Floyd Hasselbaink trainer was. Toen kwam hij nog tot tien wedstrijden, dit seizoen zat hij niet één keer bij de selectie. Zijn contract werd in december dan ook ontbonden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD