Volg ons
Hans van de Haar Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg en Van de Haar na tussenkomst van elkaar verlost

Spakenburg en Van de Haar na tussenkomst van elkaar verlost

De samenwerking tussen Spakenburg en Hans van de Haar is na tussenkomst van de arbitragecommissie definitief tot een einde gekomen. De trainer werd in januari ontslagen, maar daarna bleken er fouten te zijn gemaakt door de club bij de ontslagprocedure. Bij de arbitragecommissie kwamen de twee partijen er onderling niet uit, waarop nu een vonnis is uitgesproken.

Fouten gemaakt bij ontslagprocedure

Op 8 maart diende de zaak, waarin bleek dat er fouten waren gemaakt. Van de Haar legde dit onlangs uit in de Gooi- en Eemlander. “De arbitragecommissie is tot de conclusie gekomen dat Spakenburg fouten heeft gemaakt bij de ontslagprocedure. Als je het heel erg zwart-wit wilt stellen, ben ik eigenlijk officieel nog in dienst van Spakenburg. Wat natuurlijk onzin is, want ik ben er al twee maanden niet meer geweest.”

Spakenburg tevreden

Spakenburg moest de ontslagprocedure dan ook opnieuw starten van de arbitragecommissie. Volgens Van de Haar zou de club hem in theorie over de tussenliggende periode nog moeten doorbetalen, maar was het afwachten op de uitspraak. Het vonnis is nu bepaald, maar over bedragen doet Spakenburg geen uitspraken. Wel laat de club weten zich in de hoogte van de vergoeding te kunnen vinden en is dan ook tevreden over de uitspraak.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie