dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg en Ralph Dua per direct uit elkaar

Spakenburg en Ralph Dua per direct uit elkaar

De samenwerking tussen SV Spakenburg en Ralph Dua is per direct beëindigd. De rechtsback heeft besloten de blauwe zijde van De Westmaat te verlaten, omdat er voor hem weinig toekomstperspectief is bij de club uit de Derde Divisie.

Concurrentie
Ralph Dua en SV Spakenburg hebben in onderling overleg besloten het contract van de verdediger te ontbinden. Dua kwam in de zomer van 2016 naar Spakenburg, toen hij de overstap maakte van FC Lienden. Dit seizoen had Dua onder andere concurrentie van Stan Vreekamp voor de rechtsbackpositie.

Belangrijke goal
Dua maakte vorig seizoen nog een cruciale goal voor Spakenburg. Na de nederlaag in Utrecht tegen Hercules leek het in de thuiswedstrijd weer mis te gaan. Drie minuten voor tijd schoot de verdediger met een zondagsschot de beslissende 4-2 binnen, waardoor Spakenburg die nacompetitieronde wist te overleven. Uiteindelijk moest men in de finale alsnog het hoofd buigen, toen Rijnsburgse Boys over twee duels te sterk bleek. Dua kwam in de zomer van 2016 over van FC Lienden. Eerder speelde de Amsterdammer in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en NEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD